Promotivne usluge

Sve što vam je potrebno za prodaju nekretnine možete naći na ovom mestu.

Nudimo celi niz profesionalnih usluga promocije nekrtetnina, uključujući izradu štampanih materijala , izradu web prezentacija sa mogućnošću interaktivnog pregleda nekretnina, fotorealistični prikaz izgradnje, multimedijalne prezentacije na DVD-u ili u potpunosti interaktivne 3D animacije, pripremu za medijska oglašavanja.

  • ŠTAMPANI KATALOZI I MARKETINŠKI MATERIJALI

Atraktivni informativni katalog vaše nekretnine za prodaju ili izdavanje biće osnova vaše marketinške i prodajne kampanje, čak i pre same izgradnje nekretnine.
Naš kreativni tim će dizajnirati kataloge i brošure, koristeći savremeni dizajn, kvalitetne fotografije, kompjuterski generisane slike, kao i razna rešenja za flajere, plakate, reklame, bilborde …
Štampanje materijala možemo uraditi na svim vrstama papira i u svim formatima.

  • WEB SAJT I ONLINE MEDIA

Pružamo punu uslugu stvaranja web koncepta i dizajna za samostalno kreiranje i upravljanje sadržajem i optimizaciju sajtova kako bi se povećala njihova web vidljivost.
U današnje vreme, imati dobru online prisutnost je nesumnjivo jedan od najvažnijih delova marketinškog plana. Dobra website strategija i razvoj web stranice je presudan .
Pored funkcionalnosti i dizajna web sajtovi moraju imati informativan i dobro osmišljen sadržaj namenjen kupcima. Naše iskustvo u radu sa nekretninama omogućiće vam da zajedno postignemo cilj.
Ako želite biti u mogućnosti da sami ažurirate svoje web stranice, možemo implementirati jednostavan sistem za upravljanje sadržajem koji će vam omogućiti direktno unošenje i kontrolu i omogućiti vašem osoblju obuku upravljanja CMS- om bez ikakvog potrebnog predznanja.

Izrada kataloga i web sajta za promociju nekretnine
Izrada kataloga i web sajta za promociju nekretnine