marketing nekretnine

Marketinška rešenja za prodaju nekretnina

Sve na jednom mestu
MARKETINŠKA REŠENJA ZA PRODAJU NEKRETNINA
  • Fotorealistični 3d prikaz eksterijera objekta ili stambenog kompleksa;
  • Fotorealistični 3d prikaz enterijera stanova sa kompletno uređenim prostorom;
  • 3d prikaz osnova stanova sa rasporedom nameštaja;
  • 360° interaktivne ture kroz stan;
  • Katalozi i ostali materijali za promociju nekretnina u digitalnoj i štampanoj formi;
  • Web sajtovi namenjeni prodaji objekta.

DSI Design nudi ceo paket rešenja koji su vam potrebni za prodaju i marketing razvoja novog projekta.

To činimo, prvo, kroz moć vizualizacije – omogućujući vam da vidite i pokažete budući objekat ili ceo stambeni kompleks, u 3D slici ili virtualnoj stvarnosti, a zatim kroz strateški pristup marketingu nekretnina. Sa vama smo na svakom koraku ka postizanju vašeg cilja!

Kompletan paket naših usluga  će vam pomoći da započnete prodaju nekretnina i pre nego što se izgradi. Uz fotorealistične vizuelizacije visokog kvaliteta nudimo usluge grafičkog dizajna  kataloga, brošura, plakata za bilborde, web stranica. Sve za potrebe oglašavanja u štampanoj i digitalnoj na jednom mestu uz značajnu uštedu!

U nastavku možete pogledati pregled različitih marketinških usluga koje su dostupne u okviru paketa.

3d prikaz zgrade
3D prikazi eksterijera
Siguran način za dobijanje poverenja kupca
Fotorealistični 3D prikazi eksterijera su nezaobilazan alat u svim marketinškim kampanjama.

3D vizuelizacija zgrade je nešto s čim se  kupac  prvo susreće. Njena fotorealističnost je siguran način za dobijanje poverenja kupca koje je ključno u pretprodaji. Kupac će se lakše zainteresovati za kupovinu kada bude mogao videti pogodnosti koje mu pruža buduće okruženje.

Dobićete samo jednu priliku za dobar prvi dojam, fotorealistični 3D renderi  vam to garantuju.

3d prikaz stanova
3D prikazi osnova stanova
Povećajte interesovanje kupca
Neizostavni su svakom ozbiljnijem marketingu jer višestruko povećavaju zainteresovanost kupca. Raspored prostorija i nameštaja je često presudan za krajnju odluku o kupovini. Na ovaj  način omogućavate  kupcu da istraži svoj novi dom u punom sjaju, uređen i potpuno namešten.
Interaktivne osnove sa rotacijom 360 stepeni će duže zadržati pažnju posmatrača i probuditi mu maštu, što je još jedan korak bliže njegovoj odluci  da izabere određeni stan.
enterijer stana
3D prikazi enterijera stanova
Korak bliže prodaji
Fotorealistični prikaz enterijera tipskog stana je savršen način vizualne komunikacije sa potencijalnim kupcem koji će lakše osetiti mogućnosti koje mu prostor nudi. Takođe vam omogućava da predstavite opremu i materijale koji će biti ugrađeni u stanove. Ideju za uređenje enterijera možete prepustiti nama. Ovakav sadržaj možete iskoristiti za bilo koji vid marketinga, od štampanih materijala do web prezentacija i deljenja na društvenim mrežama.
360 panorama Amsterdam
3D Interaktivne šetnje kroz stan
U korak s vremenom
Za one koji žele uložiti više sredstava u marketing i biti u korak s vremenom, uradićemo 3D virtualnu turu gde će se kupac kretati kroz nov, neizgrađeni prostor, klikom mišem ili preko ekrana osetljivih na dodir.
Interaktivni sadržaji su postali neprocjenjiv alat za prodaju nekretnina, pomoću koga potencijalni klijenti mogu istražiti svaki deo prostora u koji žele uložiti svoj novac.
Otvori interaktivnu turu
web sajy
Web sajtovi i aplikacije
Sve na jednom mestu
Ako želite da vaš interaktivna prezentacija bude dostupna za preuzimanje i prikazivanje  u okviru web sajta ili da je instalirate direktno na računar, laptop, mobilni telefon, naše aplikacije će vam to omogućiti. Sigurno će izazvati dodatno interesovanje  za nekretnine koje nudite.
brosure-katalozi
Katalozi, brošure, bilbordi
Ušteda uz naše pakete
Ukoliko vam je potreban tradicionalni pristup izradi marketinških materijala, napravićemo vam kataloge ili brošure, spremne za štampanje.
Kada već uradimo 3D vizuelizacije vaših objekata, možemo da ih iskoristimo u nekom od lepo dizajniranih štampanih ili digitalnih formata.
Uštedećete vreme i novac  tako što ćete sve uraditi na jednom mestu.
fotografisanje objekta
Fotografisanje i snimanje iz vazduha
Korak bliže realnosti
Da bismo obezbedili potpunu realističnost objekta i okoline možemo da izvršimo fotomontažu 3D modela na fotografiju postojeće lokacije.

U sklopu tog obezbeđujemo  dodatne usluge:

  • Fotografisanje lokacije
  • Snimanje lokacije iz vazduha