Marketinški materijali za prodaju nekretnina

Zbog novih zahteva tržišta koje karakteriše sve veći priliv  konkurenata, građevinske kompanije značajna sredstva ulažu u marketing.

Kompletan paket naših usluga  će vam pomoći da započnete prodaju nekretnina  pre nego što se izgradi. Uz fotorealistične vizuelizacije visokog kvaliteta nudimo usluge grafičkog dizajna za kataloge, brošure, plakate za bilborde, web stranice i sve potrebe oglašavanja u štampanoj i digitalnoj formi.

marketing 3d zgrada stambeni kompleks
3D vizuelizacije stambenih i poslovnih objekata
Siguran način za dobijanje poverenja kupca
Marketing u prodaji nekretnina treba da počne onog trenutka kad se dobije dozvola za izgradnju.

3D vizuelizacija zgrade je nešto s čim se  kupac  prvo susreće. Njena fotorealističnost je siguran način za dobijanje poverenja kupca koje je ključno u pretprodaji. Kupac će se lakše zainteresovati za kupovinu kada bude mogao videti pogodnosti koje mu pruža buduće okruženje.

marketing 3d zgrada stambeni kompleks
3D osnove stanova
Višestruko povećavaju zainteresovanost za kupovinu
Raspored prostorija i nameštaja je često presudan za krajnju odluku o kupovini. Na ovaj  način omogućavate  kupcu da istraži svoj novi dom u punom sjaju, uređen i potpuno namešten.
Interaktivne osnove sa rotacijom 360 stepeni će duže zadržati pažnju posmatrača i probuditi mu maštu, što je još jedan korak bliže njegovoj odluci  da izabere određeni stan.
markteting 3D Enterijeri tipskih stanova
3D Enterijeri tipskih stanova
Korak bliže prodaji stanova
Ukoliko želite da odete korak dalje, možete uraditi tipski enterijer stanova gde će kupac moći da se preciznije upozna sa materijalima,  ili da lakše oseti  mogućnosti koje mu prostor nudi. Uz kupovinu stana možete ponuditi i izradu 3D enterijera po njihovoj želji, što će svakako povećati šansu da stan prodate u što kraćem roku.
360 panorama Amsterdam
3D Interaktivne šetnje kroz stan
Za one koji žele uložiti više sredstava u marketing i biti u korak s vremenom, uradićemo 3D virtualnu turu gde će se kupac kretati kroz nov, neizgrađeni prostor, klikom mišem ili preko ekrana osetljivih na dodir.
Interaktivni sadržaji su postali neprocjenjiv alat za prodaju nekretnina, pomoću koga potencijalni klijenti mogu istražiti svaki deo prostora u koji žele uložiti svoj novac.
Otvori interaktivnu turu
marketing 3d zgrada stambeni kompleks
Fotografisanje i snimanje iz vazduha
Korak bliže realnosti
Da bismo obezbedili potpunu realističnost objekta i okoline možemo da izvršimo fotomontažu 3D modela na fotografiju postojeće lokacije.

U sklopu tog obezbeđujemo  dodatne usluge:

  • Fotografisanje lokacije
  • Snimanje lokacije iz vazduha

brosure-katalozi
Katalozi, brošure, mikrosajtovi
Sve na jednom mestu
Ukoliko vam je potreban tradicionalni pristup izradi marketinških materijala, napravićemo vam kataloge ili brošure, spremne za štampanje.
Kada već uradimo 3D vizuelizacije vaših objekata, možemo da ih iskoristimo u nekom od lepo dizajniranih štampanih ili digitalnih formata.
Uštedećete vreme i novac  tako što ćete sve uraditi na jednom mestu.
izrada aplikacija za mobilne telefone
Aplikacije za računare i mobilne telefone
U korak sa vremenom
Ako želite da vaš interaktivna prezentacija bude dostupna za preuzimanje i prikazivanje  u okviru web sajta ili da je instalirate direktno na računar, laptop, mobilni telefon, naše aplikacije će vam to omogućiti. Sigurno će izazvati dodatno interesovanje  za nekretnine koje nudite.