3D vizuelizacija

Eksterijer kuće sa bazenom, Beograd, Srbija

3D vizeualizacija eksterijera
3D vizuelizacija eksterijera
3D vizuelizacija projekta rekonstrukcije stambenog objekta
Na ovom projektu prikazali smo rekonstrukciju fasade postojećeg objekta i celokupno uređenje spoljašnjeg prostora koji se sastoji od bazena, letnje kuhinje, terase, garaže i parking prostora. U drugoj fazi ovog projekta rađeni su setovi rendera za idejno rešenje enterijera koji se nalaze u galeriji.
3D fasada
Izbor materijala za fasadu
Kombinacija veštačkog kamena i Trespa panela
Fokus ovog projekta je bio  na izboru  materijala za oblaganje fasade i bazena sa delom oko njega. Od projektanta smo dobili uzorke  materijala koji se koriste i veliku pažnju smo posvetili dobijanju istog. Projekat je radio arhitektonski biro Profil iz Beograda.
3D Vizuealizacija bazen
Otvoreni bazen
Kombinacija veštačkog kamena i Trespa panela
Potreba da se napravi jedan deo bazena sa plitkom vodom, površina i veličina parcele su odredili oblik bazena. Osim što je lepo mesto za opuštanje i rashlađivanje, bazeni uvek svakom dvorištu dodaju poseban efekat u vizuelnom smislu, pa njihovoj izradi treba pristupiti sa posebnom pažnjom.
3D okucnica
Okućnica
Spoljašnje uređenje
Prateći  konfiguraciju terena uzetu sa topografskih podloga dvorište je podeljeno u više zona. Kuća i zone oko nje prikazane su iz svih uglova kako bi klijent  procenio prednosti i nedostatke nekog materijala ili objekta pre izgradnje i rekonstrukcije. Dodali smo  zelenilo i  spoljne objekte prema ulici da bi sve dobilo na realističnosti.
Galerija

Podeli...