Enterijer hotelskog apartmana Enterijer hotelskog apartmana 3D Hotel Arhitektonska 3D vizuelizacija enterijera hotela

Enterijer hotelskih apartmana

Enterijer hotelskog apartmana 3D Enterijer Apartman
Arhitektonska 3D vizuelizacija enterijera hotela
Elegantno namešten hotelski apartman
Projektovanje i opremanje enterijera hotela zahteva pomno planiranje i pažljivo biranje opreme i materijala kako bi ambijent bio prilagođen modernom gostu. 3D  vizuelizacija olakšava  vizuelnu prezentaciju projekta i na neposredan način  prenosi  glavnu ideju projekta prema klijentima.
3D Enterijer hodnika Enterijer hotelskog apartmana
Enterijer hodnika sa kutkom za opuštanje
Hotel u kome će se gost osećati ugodno
U tu svrhu smo za našeg dugogodišnjeg klijenta projektni biro Profil uradili niz rendera za rekonstrukciju enterijera posojećeg hotela. Urađeni su setovi rendera za predvorje koje se sastoji od recepcije hodnika i stepeništa koji vodi na sprat  gde sa nalaze apartmani, sobe i prostor za opuštanje.
3D arhitektonski detalji Enterijer hotelskog apartmana
Zanimljivi arhitektonski detalji
Savršen spoj estetike i funkcionalnosti
Područje kod stepeništa je istaknuto zidom sa drvenom oblogom koja je verno prikazana. Hodnici su osvetljeni pozadinskim osvetljenjem  u gipsanim oblogama. Posebna pažnja je posvećena prikazivanju osvetljenja kako bi se dobio ambijent kakav je dizajner zamislio.
3D Boje teksture materijali Enterijer hotelskog apartmana
Boje teksture materijali
Apartman u koji će se gost rado vraćati
Ovaj posao zahteva posebnu brigu o prikazu nameštaja, boja, tekstura i dekora tkanina za  različite sobe. Od projektanta enterijera smo dobili svu potrebnu dokumentaciju, što je uveliko olakšalo naš rad. Potrudili smo se da napravimo atmosferu na nivou njegovih očekivanja i klijentu predstavimo ukupan doživljaj.
Galerija

Podeli...