Enterijer Pub „Royal``, Đakovo, Hrvatska

3D Vizuelizacija enterijera pivnice
Vizuelizacija enterijera pivnice
3D vizuelizacija enterijera pivnice
Od projeknog biroa Profil dobili smo zahtev za izradu 3D vizuelizacije enterijera vrlo zanimljive pivnice. Naš zadatak je bio da materijale kao što su stara opeka, kamen, kovano gvožđe, predstavimo što verodostojnije i dobijemo ambijent kakav je klijent zamislio.
3D Materijali
3D Materijali
Stara opeka, kamen, drvo, kovano gvožđe
Igranje sa teksturama i materijalima kao što su stara opeka, rustične grede, kamen uvek predstavlja izazov koji rado prihvatamo. Posebno interesantan detalj je plafonska konstrukcija od kovanog gvožđa sa svetlom u pozadini koje naglašava njen izgled. Ona je dala prepoznatljivost celom prostoru.
3D Osvetljenje
Osvetljenje
Renderi u noćnoj sceni
Svi renderi su urađeni u noćnoj sceni kako bi se dobila atmosfera što približnija stvarnoj. Kao i svaki put klijent nije štedeo u broju pogleda pa je za ovaj lokal od 300 kvadrata urađeno 35 rendera. Ceo prostor je pun zanimljivih detalja. Prirodni materijali zaista imaju nešto čarobno.
3D Zidne obloge od rusticnog drveta
Zidne obloge od rustičnog drveta
Obloge zidova i plafona
Zidovi od stare opeke i kamenih obloga u kombinaciji sa drvenim oblogama i plafonima, rustičnim zidnim lampama i lusterima, naglasiće karakter ovoga  mesta i  gostima stvoriti ugodan osjećaj da će poželeti da se ponovo da se vrate.
Galerija

Podeli...