Enterijer stambenog prostora na dva nivoa

3d vizuelizacija enterijera
3D Vizuelizacija enterijera
3D vizuelizacija enterijera
3D vizuelizacija enterijera porodične kuće
Izabrali smo nekoliko rendera dela enterijera porodične kuće za stanovanje. Renderi su urađeni za našeg dugogodišnjeg klijenta projektni biro Profil iz Beograda za koga smo do sada uradili preko 300 objekata, uglavnom stambenih i poslovnih enterijera.
3D Vizuelizacija spavace sobe
Enterijer spavaće sobe
3D vizuelizacija enterijera spavaće sobe
Na insistiranje klijenta renderi su rađeni u noćnoj sceni. Obzirom da se radi o detaljnom projektu enterijera, svu rasvetu, boje i materijale dobijamo specificirane i  postavljamo tačno po karakteristikama proizvođača, da bi dobili što realniji prikaz buduće atmosfere.
3D Vizuelizacija kupatilo
Lepo dizajnirano kupatilo
3D vizuelizacija kupatila
Osim za sobe i dnevni prostor urađeni su renderi za dva kupatila i dva toaleta. Pri izboru pločica i elemenata, 3D vizuelizacije igraju vrlo važnu ulogu. I mala kupatila, lepo dizajnirana mogu imati odličnu atmosferu. Poneki sitni detalj učiniće da kupatilo izgleda zaista stvarno.
3D enterijer porodične kuće 3D namjestaj garderober
Svaki deo enterijera je važan
Garderober
Za ovaj projekat je bilo potrebno uraditi i rendere za spavaću sobu sa gardaroberom. Adekvatne upotrebne dubine i kombinacije polica sa više  garderobnih šipki predstavljaju pravo rešenje za sortiranje i odlaganje garderobe cele porodice. Modeli odeće koji se dodaju pomažu klijentu da steknu predstavu o odnosu dimenzija.
Galerija

Podeli...