3D vizuelizacija Moderni enterijer spavaće sobe

Moderni enterijer porodične kuće, BiH

Moderni enterijer spavaća soba 3D vizuelizacija enterijera spavace sobe
Enterijer prostorija porodične kuće
3D Vizuelizacija enterijera spavaće sobe
Za ovaj projekat enterijera uradili smo setove rendera za sve glavne prostorije u vili. Kao i obično, rendere za našeg klijenta projektni biro Profil radimo u noćnoj sceni. Projekat je urađen sa mnogo detalja koje smo dobili precizno definisane, sa svim potrebnim specifikacijama materijala i nameštaja.
Moderni enterijer spavaća soba3D vizualizacija kupatila u spavacoj sobi
Kupatilo u sklopu spavaće sobe
Komfor kakav zaslužujete
Glavna spavaća soba s kupatilom, radnim delom i prostorom za odmor je zamišljena kao jedinstven prostor, pa je blio je potrebno dočarati atmosferu. Nekoliko sitnica u prostoriji, nameštaj i deo plafona u drvenom dekoru, uz odgovarajuće svetlo, stvorili su ambijent s kojim je klijent bio jako zadovoljan.
Moderni enterijer spavaća soba Epoksi podovi u stambenim objektima
Epoksi podovi u stambenim objektima
Dekorativni podovi od epoksi smole
Novina koja se pojavila u ovom projektu je epoksi pod u prostoru za stanovanje. Epoksi pod se nalazi u svim prostorijama, uključujući dečije i spavaće sobe. Osim što smo imali malo više test rendera da bismo dobili izgled poda kakav on zaista jeste u prirodi, projekat nije sadržao posebne zahteve.
3D namestaj po meri Moderni enterijer
Nameštaj po meri
Projekat nameštaja za ceo stan
Projekat nameštaja je urađen za sve prostorije. Fotorealistična vizuelizacija ne ostavlja prostor dilemama kad je u pitanju izbor nameštaja. Kada  prostor i nameštaj ispunimo sitnicama tada enterijer dobije konačan izgled koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Galerija

Podeli...