Radni proces

3D Radni proces
KORAK I - Potrebna dokumentacija
Osnove, preseci, izgledi u .dwg ili sličnom formatu
Ono što nam je potrebno su crteži iz kojih je moguće sagledati dimenzije objekta. Poželjno je da nam pošaljete tehničke crteže u dwg ili sličnom formatu.
Što su crteži precizniji, manje vremena je potrebno za realizaciju. Ukoliko nemate sve podatke, u dogovoru sa vama napravićemo improvizaciju.
3D Proces rada
KORAK I - Potrebna dokumentacija
Fotografije, referentne slike
Takođe nam možete poslati referentne fotografije, objekata i materijala koji će se koristiti. Što više informacija dobijemo, manje je vremena potrebno za dobijanje konačnog rezultata. Ukoliko nismo u mogućnosti da obavimo snimanje terena, poželjno je da nam pošaljete fotografije ili opis lokacije.
3D radni procesi
KORAK II – Izrada 3D modela
Izrada modela bez materijalizacije
Iz dostavljenih informacija napravićemo 3D model, na osnovu koga ćete izvršiti proveru konstrukcjskih detalja i izabrati poglede za izradu rendera. Obično pošaljemo veći broj rendera ovakvog sivog modela. Ukoliko bude potrebno, možemo poslati izmene. Kod enterijera i jednostavnijih modela, preskačemo ovaj korak i prelazimo na sledeći.
3D Test renderi
KORAK III - Test renderi
Korekcije na modelu sa bojama, materijalima, osvetljenjem
Nakon što izaberemo poglede i uradimo eventualne izmene na  na modelu, postavljamo materijale i osvetljenje. Na osnovu ovih rendera radite potrebne korekcije. U zavisnosti od složenosti objekta ovaj postupak ponavljamo jedan do dva puta u okviru dogovorene cene.
3D renderi korekcije
KORAK IV - Test renderi
Finalne korekcije na modelu sa okolnim uređenjem
Na predfinalnim renderima unosimo  sve ispravke koje nam pošaljete  i dodajemo elemente spoljnjeg uređenja. Ako je potrebno dodati automobile, ljude i slično, to se takođe radi u ovoj fazi. Prethodni koraci su uglavnom dovoljni da se postigne željeni rezultat.
finalni renderi
KORAK V - Finalni renderi
Slike u punoj rezoluciji
Kada su model, boje, materijali, spoljnje uređenje  upotpunosti potvrđeni, prelazimo na izradu finalnih rendera u dogovorenoj rezoluciji.
Svaka promena na finalnim renderma se dodatno naplaćuje.