3D renderi kuca

Enterijer i eksterijer porodične kuće, Moskva, Rusija

3D kuća
Projekat enterijera i eksterijera kuće
Individualni objekat za stanovanje u Moskvi
Projekat eksterijera i enterijera individualnog stambenog objekta  uradili smo uz asistenciju arhitekte Velimira Đorđevića koji je uspeo na pravi način da prenese želje klijenta i radio sa nama na relaciji Beograd – Moskva.
3D kuća
3D vizuelizacija enterijera
Renderi u dnevnoj i noćnoj sceni
Ceo projekat je ispraćen fotorealističnim 3d renderima koji su bili glavni način komunikacije s klijentom. 3D vizuelizacija je urađena za kompletan enterijer i eksterijer kuće sa okućnicom i pratećim objektima. Osim u dnevnoj, renderi su rađeni i u noćnoj sceni da bi klijent mogao u potpunosti osetiti atmosferu budućeg doma.
3D kuća
Postojeće stanje
Fotografije objekta i lokacije
Projekat  fasade nam nije ostavio mnogo prostora, obzirom da je objekt bio izgrađen. Dizajn kuće proizlazi iz karakteristika drugih tradicionalnih stambenih objekata u okolini. U sklopu okućnice urađena je letnja kuhinja. Ceo plac je zamišljen kao mali park sa dosta zelenila i popločanih  staza.
3D kuća
3D vizuelizacija eksterijera
Izgled fasade i okućnice
Kao osnovni materijal za oblaganje fasade korišćeno je drvo. U kombinaciji sa kamenom njegove karakteristike su još više istaknute. Kuća  je dobila prostrani  trem oivčen  drvenom ogradom jednostavnog dizajna preko koga je povezana  sa vrtom, a sa druge strane natkriveno parking mesto.
Galerija

Podeli...