Enterijer stambenog objekta, Minhen, Nemačka

3D-Dnevni-boravak
Renderi enterijera dvospratne kuće
3D vizuleizacija enterijera porodičnog objekta za stanovanje
Ovaj projekat se odnosi na 3D vizuelizaciju enterijera individualnog stambenog objekta. Urađeni su su setovi rendera dnevne sobe i trpezarije, hodnika sa stepeništem koji vodi na sprat gde se nalaze tri dečije i jedna roditeljska soba.
3D vizuelizacija decije sobe
Enterijer sobe za devojčicu
3D vizuelizacija enterijera dečije sobe
Da bi renderi izgledali što realističnije dodali smo mnoštvo detalja koji ispunjavaju prostorije  koji daju toplinu, a u isto vreme i atraktivnost koja će svakako probuditi osećanja klijenta. Svako bi poželeo ovakvu sobu za svoje dete.
3D Vizuelizacija spavace sobe
Enterijer spavaće sobe
3D vizuelizacija enterijera spavaće sobe
Fotorealistično urađeni renderi su jedan od ključnih faktora za da se vaš projekat svidi investitoru i da biste privukli pažnju potencijalnih klijenata. Za ovaj objekat su urađeni setovi rendera u noćnoj sceni što je za našeg klijenta projektni biro Profil uobičajeno.
3D vizuelizacija hodnika
Stepenište i hodnik
3D vizuelizacija enterijera stepenišnog prostora
Vrlo je važno, osim standardnih prostorija, predstaviti  i ostale delove objekta. Fotorealistični renderi će prikazati izgled budućeg prostora baš onakav kakav jeste, pa će klijent moći da se predomisli na vreme ukoliko mu se nešto ne sviđa.  Ukoliko bude imao ovakve rendere, vaš klijent će sigurno ušedeti novac .
Galerija

Podeli...