Luksuzni enterijer 3D render Stan 3D Vizuelizacija enterijera

Luksuzni enterijer stambenog objekta

Luksuzni enterijer 3D render 3D vizuelizacija enterijera penthausa
3D vizuelizacija enterijera penthausa
Zamislite dom iz snova
Na ovom projektu 3D vizuelizacija je pokazala pravi  značaj za razumevanje dizajnera i klijenta. Bez obzira što je klijent bio saglasan sa prvim rešenjem kada je dobio realističnu vizuelizaciju video je da je atmosfera previše hladna za njegov ukus.
Stan 3D Varijantno resenje Luksuzni enterijer
Varijantno rešenje
I najskuplja 3D vizuelizacija može uštedeti novac
Za dnevni prostor je urađena promena i klijent je dobio rešenje kojim je u potpunosti bio zadovoljan. Bilo da ste u potrazi za elegancijom, luksuzom, toplim, prirodnim tonovima i svetlim bojama, dizajneri mogu promeniti stvarnost u skladu s vašim željama i potrebama, a 3D će vam pomoći da sve to i vidite.
Luksuzni enterijer 3D Vizuelizacija Spavaca soba
Spavaća soba
Fotorealistična vizuelizacija je jedini način da klijent bude siguran da će dobiti ono što želi
Što se tiče ostalih prostorija tiče uz sitne izmene pristupili smo renderovanju finalnih slika. Kao i uvek koristili smo materijale iz specifikacija koje nam je prosledio projektant, sa njihovim karakteristikama datim u katalozima proizvođača. To je jedan od preduslova da 3D vizuelizacija bude realistična.
Luksuzni enterijer 3D render
Kupatila i toaleti
3D vizuelizacija ima veliki značaj kod izbora pločica
Urađeni  su i renderi za kupatila i toalete. U ovom kupatilu su izabrane pločice Alabastri REX formata 180 x 80, čiji se tačan broj komada i način sečenja može videti na modelu, pa će kijent biti upoznat sa svim detaljima pre nego što krene u veliku investiciju.
3D Enterijer Decije sobe Luksuzni enterijer
Dečije sobe
I najskuplja 3D vizuelizacija može uštedeti novac
U ovom projektu smo imali tri dečije sobe. Izdvojii smo ovaj pogled zbog interesantnih žutih fotelja. Ostale slike možete videti u galeriji ispod ili u galeriji iz menija.
Galerija

Podeli...