3d enterijer render vinski podrum

Vinski podrum, Vinkovci, Hrvatska

3d enterijer render vinski podrum
Podrum pića - 3D vizuelizacija
3D vizuelizacija enterijera vinskog podruma
Naš klijent projektni biro Profil je dobio zadatak da od neiskorištenih podrumskih prostorija uradi ekskluzivni prostor za ručavanje i degustaciju vina za važne klijente i saradnike unutar originalnog objekta vinarije. Mi smo ih ispratili sa setom rendera koji će preneti pravu atmosferu.
3d enterijer render vinski podrum
Savršen spoj starog i novog
Tradicionalni materijali i moderan dizajn
Glavna ideja je bila da se napravi prostor izgledom potpuno drugačiji od tipičnih vinskih podruma i  stvori  neočekivani kontrast modernog i rustičnog. Moderni nameštaj u kombinaciji sa  zidovima od stare opeke  čini  savršen  spoj  starog i novog.
3d enterijer render vinski podrum osveljenje
Osvetljenje
Izuzetno bitan element svakog enterijera
Diskretno osvetljenje trpezarije i sobe za degustaciju vina, sa novom kuhinjom i servisnim oblastima je obezbeđeno industijski inspirisanim rasvetnim telima koje su diskretno umetnute između sistema za klimatizaciju i ventilaciju. Reflektorska šinska rasveta je naglasila kolekcije vina i tradicionalnih domaćih proizvoda.
3d enterijer render vinski podrum
Detalji
Na 3D vizuelizacijama svaki detalj je važan
Ovaj mali prostor je pun zanimljivih detalja, tako da je na kraju urađeno dvadesetak rendera. Uglavnom, jedan interesantan projekat na kome smo radili sa zdovoljstvom. Projektant ništa nije želio prepustiti slučaju, znajući da je njegov projekat sa našim 3D vizuelizacijama dobitna kombinacija.
Galerija

Podeli...