3D render office

MSG, Global Solution Airport City, Beograd, Srbija

MSG 3D Enterijer kancelarijski prostor
Idejno rešenje enterijera
Enterijer poslovnog prostora u poslovnom kompleksu Airport City
Kompletna izrada idejnog projekta enterijera poverena je našem studiju. Projekat je uradila arhitektica Maria Milević. Svi zahtevi investitora su ispraćeni visokokvalitetnim renderima i svom potrebnom tekstualnom i grafičkom dokumentacijom.
MSG 3D Enterijer kancelarijski prostor
Inspirativna atmosfera radnog prostora
Koncept IT kompanija
Obzirom da je investitor MSG Gobal Solution IT konsalting kompanija, koncept radnog prostora redefiniše granice klasičnih kancelarijskih prostora. Prostor je zamšljen da inspiriše zaposlene već pri dolasku na posao. Sobe za obuke i sastanke su neobičnog dizajna i svaki detalj prostora je pažljivo osmišljen za potrebe korisnika.
MSG 3D Enterijer kancelarijski prostor
Dizajnerski osmišljen prostor za relaksaciju
Zona za odmor i opuštanje
Umesto uobičajenih “sivih” i bezličnih prostora,  poslovne odluke i sastanci održavaju se u prijatnoj atmosferi. Zaposlenima je obezbeđen prostor gde će lako pronaći inspiraciju, opustiti se ili čak odigrati partiju bilijara i stonog fudbala nakon napornog radnog dana.
MSG 3D Enterijer kancelarijski prostor 3D Kuhinja
Moderna kafe kuhinja
Prostor u koloritu enterijera
Poslovni ambijent ove kompanije upotpunjuje i kuhinja u kojoj zaposleni mogu popiti čaj, kafu ili je iskoristiti tokom pauze za ručak. Kuhinja je potpuno prilagođena zahtevima savremenog poslovnog prostora sa moderno osmišljenim nameštajem koji se uklapa u koncept celog prostora.
MSG 3D Enterijer kancelarijski prostor
Dizajn logoa i folija
Maria je bila zadužena i za dizajniranje logoa i folija sa motivacionim porukama. Samolepljive folije za unutrašnje uređenje prostorija nude širok spektar primena kojim se potpuno može promeniti izgled zidova, nameštaja, staklenih i drugih površina. Lepljenjem ovakvih štampanih folija oplemenjuje se enterijer,  daje mu se potpuno nov vizuelni identitet, što se pokazalo i na ovom projektu.
Galerija

Podeli...