3d renderi eksterijera kuce

Mediteranska kuća sa bazenom, Hrvatska

3d vizuelizacija eksterijera

 Set fotorealističnih rendera koji su imali za cilj da privuku  investitore ili konačne kupce. 3d model odlično uklopljen u fotografije lokacije objekta koje nam je poslao klijent.

3D vizuelizacija eksterijera mediteranska kuća
Fasada obložena kamenom
Mašta pretvorena u stvarnost
Od klijenta iz Hrvatske dobili smo upit  za izradu fotorealistične vizuelizacije eksterijera nove kuće sa bazenom, kako bi se uverio u svaki detalj projekta. Klasičan stil pravih mediteranskih kuća u prekrasnom zelenom okruženju sa pogledom na more  je ono što ovu  kamenu vilu čini jedinstvenom.  Nalazi se u mirnom i idiličnom mestu, idealnom za odmor i uživanje.
3D mediteranska kuća vizuelizacija eksterijera 3D usluge
Dvorište sa bazenom
Zatvorite oči i zamislite svoj dom iz snova
U dvorištu se nalazi predivan bazen sa prelivom do koga se prilazi stazom popločanom kamenim pločama velikog formata. Prilikom uređenja dvorišta se posebno pazilo na hortikulturalno uređenje i odabir biljaka od kojih prevladavaju autohtone biljke dalmatinskog podneblja, poput lavande i ruzmarina.
3D mediteranska kučća vizuelizacija eksterijera
Panoramski pogled na lepote Dalmacije
Pogled koji se ne zaboravlja
Materijali su birani po upustvima klijenta dok se nije postigao željeni izgled. Urađen je set rendera uklopljen u fotogafije postojeće lokacije koje nam je poslao. Sa svih terasa se pruža jedinstven panoramski pogled na more.
3D mediteranska kuća vizuelizacija eksterijera
Terasa sa pogledom na more
Uživanje u lepotama Jadrana
Pokraj bazena se nalazi i terasa sa pogledom na more spremna za okupljanja starih prijatelja uz roštilj i bevandu. Prvoklasna gradnja, vrhunski kamen, keramika, rustične hrastove grede su glavne karakteristike ovog luksuznog zdanja.
Galerija

Podeli...