3D renderi ekserijera objekta stambeni objekti

Stambeni objekti, Luksemburg

3D Vizuelizacija Eksterijer stambeni objekti
3D vizuelizacija
3D vizuelizacija individualnog stambenog objekta u Luksemburgu
Pre nekoliko meseci pozvao nas je klijent iz Luksemburga i upitao da li smo u mogućnosti da za njihove potrebe radimo 3D vizuelizacije. To nam nije predstavljalo problem, jer skoro sve poslove radimo preko mreže, bez obzira da li se klijent nalazi u našem gradu ili bilo gde u svetu.
3d kuća stambeni objekti
Dokumentacija
Izgled fasade budućeg objekta
Dokumentacija koju dobijamo od klijenta su dwg fajlovi sa situacionim planom, osnovama i izgledima fasada kao na slici. Klijent nam definiše boje fasada i vrstu krovnog pokrivača uz fotografije koje pošalje. Ako ne dobijemo fotografiju lokacije, koristimo neku iz naše baze vodeći računa da bude što približnija postojećem terenu.
3D renderi ekserijera objekta stambeni objekti
3D renderi eksterijera objekta
Render dvojne kuće
Na osnovu dobijene dokumentacije za svaki objekat potrebno je napraviti onoliko rendera koliko je potrebno da se objekat sagleda sa svih strana. Renderi se koriste za  potrebe prezentacije na sajtu za prodaju nekretnina pre izgradnje i potrebno ih je uraditi u najkraćem vremenskom roku..
Fotorealisticnost 3d kuća stambeni objekti
Fotorealističnost
Dvojna kuća sa baštom i zelenilom
Obzirom na mali nivo detalja koji dobijemo u projektu objekat pokušavama „oživeti“ spoljnjim uređenjem okućnice prema zadatoj lokaciju, kako bi kupac imao što bolju sliku i osetio atmosferu toplog porodičnog  doma.
3D-renderi-u-nocnoj-sceni 3d kuća stambeni objekti
Renderi u noćnoj sceni
3D vizuelizacija dvojne kuće u sumrak
Za neke objekte radili smo rendere u noćnoj sceni, što je svakako atraktivno za prikaz atmosfere budućem kupcu. Često se rade i renderi iz ptičije perspektive, obzirom da su sve kuće snabdevene solarnim panelima.
3D Brza realizacija 3d kuća stambeni objekti
Brza realizacija
Za brzu i efikasnu saradnju potrebne su dve strane
Za ovog klijenta smo do sada uradili  preko 15 kuća. Individualnih, dvojnih i objekata u nizu. Bez obzira na različita govorna područja komunikacija teče glatko. Korekcije nakon probnih rendera i odgovori na eventualna pitanja stižu odmah, što nam omogućava da naše rendere isporučimo u zahtevanom roku.
Galerija

Podeli...